Retourneren

Retourneringsvoorwaarden / Herroepingsrecht

 

Niet tevreden? Geld terug.

 

  1. Zonder opgaaf van redenen kunt u aangekochte artikelen retourneren binnen 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.

 

  1. Tijdens deze bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het artikel mag alleen gepast worden en kaartjes moeten aan het kledingstuk blijven. Schoenen dienen, ongedragen, in originele schoenendoos te worden teruggestuurd

 

  1. Wanneer u de aangekochte artikelen wenst te retourneren, bent u verplicht dit bij de webshop kenbaar te maken binnen 14 dagen.

 

  1. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het retourneringsformulier of het sturen van een bericht naar info@studioLM.nl binnen een termijn van 14 dagen. Nadat u de retour bij ons heeft kenbaar gemaakt, stuurt het artikel terug en bewaart u de track en tracecode als een bewijs van verzending.

 

  1. Indien u na afloop van de in lid 3 genoemde termijnen de retounering niet kenbaar heeft gemaakt dan wel het product niet aan de webshop heeft teruggezonden, is de koop een feit.

 

  1. De kosten van terugzending komen voor rekening van de klant.